Releaseparty afgelast vanwege coronavirus

12 maart 2020
Redactie

DDA2020 corona afgelast

AMSTERDAM, 12 MAART - De releaseparty voor het onderzoek 'Digital Agencies 2020' die vandaag plaats zou vinden, is afgelast. In plaats van een fysiek evenement zullen wij ergens de komende twee weken een webinar organiseren. Op dit moment bespreken wij met alle betrokkenen wat het beste moment is om dit webinar te geven en hoe we hier invulling aan geven. In dit bericht leest u verder onze afwegingen om het evenement af te lassen en beantwoorden we vragen die u mogelijk hebt.

Belangrijke informatie: Indien er nieuwe informatie is zullen wij dit bericht updaten. 

Waarom is het evenement afgelast? 

We zijn tot dit besluit gekomen na groeiende bezorgdheid over het COVID-19 virus en de verspreiding daarvan in Nederland. True zet als initiatiefnemer van “Digital Agencies 2020” de gezondheid van zijn medewerkers, klanten, partners en bezoekers altijd voorop en daarom zijn we tot deze moeilijke beslissing gekomen in deze onvoorziene mondiale situatie.

We zijn teleurgesteld dat we op 12 maart de inzichten van het Digital Agency 2020 onderzoek niet met jullie allemaal kunnen delen, maar we zijn overtuigd dat dit de beste beslissing is gebaseerd op de informatie die we vandaag de dag hebben.

Waarom is het evenement pas gisteravond geannuleerd?

De ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we de afgelopen weken op de voet gevolgd en er zijn diverse scenario's geschetst, waaronder het scenario om het evenement te annuleren.

Aanleiding om het evenement te annuleren was het nieuws dat het coronavirus inmiddels de status pandemie heeft. Hoewel het RIVM geen officiële richtlijnen heeft voor het annuleren van kleinschalige evenementen buiten de provincie Brabant, hebben we als organisatie besloten om hier geen enkel risico in te nemen.

Is er een medewerker van True besmet met het coronavirus? 

Zoals u weet werd het evenement georganiseerd bij True. Tot op dit moment van communiceren is er niemand binnen True besmet met het coronavirus. De aanleiding om het evenement te annuleren is dus puur uit voorzorg.

Wanneer zal het webinar plaatsvinden?

Op het moment van schrijven zijn we met alle betrokkenen een datum aan het prikken. We streven ernaar om ergens in de komende twee weken het webinar te kunnen geven. Zodra een datum bekend is zullen we dit delen met iedereen die zich heeft aangemeld voor het evenement. 

Wordt het onderzoek nog gedeeld? 

Na het webinar zullen we het digitale versie van het onderzoek vrijgeven via de mail.

Redactie